EN

Invisalign behandling der sikrer dig et smukt smil

Invisalign behandling udført af specialtandlæger.

Vores behandling og rådgivning i tandregulering bygger på høj faglighed og årelang erfaring hos vores specialtandlæger og specialuddannede personale.
Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker og behov. Sammen lægger vi en plan for behandlingen, der ikke er til at se undervejs – for CLEARLI bruger kun usynlige bøjler af bedste kvalitet, så du trygt kan smile gennem hele processen.
Vi mener, at høj faglig viden om tandregulering er en nødvendighed for at sikre dig det bedste resultat. Start med en gratis konsultation med en af vores specialtandlæger – vi glæder os til at hjælpe dig.

Invisalign København

Vi hjælper dig med

Med Invisalign behøver du ikke at vente med at smile til behandlingen med dine skinner er færdig. Skinnerne er nemlig usynlige, og det betyder, at du kan smile dig gennem hele behandlingen.

Det koster forløbet

Hos os betaler du selvfølgelig kun for det, du har behov for – hverken mere eller mindre. Du får altid en fast pris på din behandling, inden du går i gang.

Behandlingen

5 trin til et smukt smil.
Trin 1 - Forundersøgelse & 3D-scanning Din rejse til et smukt smil begynder med en times gratis forundersøgelse, der laves af vores dygtige specialtandlæge Dr. Sornsiri Sae-Wang.

Invisalign København

"

Fagligheden er i top

“Som ung gik jeg med togskinner. Det ville jeg bare ikke igen. Jeg ønskede ikke folk skulle se, at jeg var i behandling. Derfor valgte jeg de usynlige skinner (Invisalign) – selvfølgelig i samråd med specialtandlæge Wang. Og så kan jeg jo tage dem af, når jeg skal spise og drikke – også en kæmpe fordel i forhold til togskinnerne.

Personalet på klinikken hos CLEARLI er alle søde og imødekommende og meget servicemindede. De er meget tydelige i deres kommunikation, gode til at svare mine henvendelse, de sørger for regelmæssige check. De sørger for, at jeg har fuldt overblik over hele behandlingen – fagligheden er i top – alt er bare så tillidsvækkende. Jeg vil klart anbefale klinikken.”

Marianne

Hvad er Invisalign?

Invisalign er verdens første gennemsigtige skinner. Skinnerne er en innovativ og højteknologisk behandlingsmulighed, der har gjort det endnu mere attraktivt at få rettet tænder i dag. Med en skinne reguleres tænderne til den ønskede position via en komfortabel Invisalign skinne på en nænsom, men effektiv måde.
Læs mere

Hvorfor skal du vælge en special-
tandlæge?

Vi mener, at høj faglig viden om tandregulering er en nødvendighed for at sikre dig det bedste og sikreste resultat. Vores behandling og rådgivning i tandregulering bygger på høj faglighed og årelang erfaring hos vores specialtandlæger og specialuddannede personale.
Læs mere

FAQ

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål.
Læs mere

Feedback fra vores patienter

"

Min alder taget i betragtning ønskede jeg bare ikke togskinner. Det er alt for synligt med det metal på tænderne. Og jeg ønsker ikke 130 spørgsmål fra alle om mine tænder. Så, at man helt usynligt kan få rettet tænder er fantastisk.

For mig betyder det meget, at jeg møder den samme behandler/klinikassistent hver gang, jeg kommer på klinikken. Dette er der stor forståelse for hos CLEARLI.

Jeg ville ikke have folk skulle se, jeg var i behandling. De usynlige skinner/Invisalign er så smarte og en meget flottere behandling – nærmest elegante – ingen kan se dem. Så det valgte jeg.

Mød teamet

Vi bruger udelukkende specialtandlæger og specialuddannet personale med årelang erfaring i tandregulering. Vi mener nemlig, at høj faglig viden om tandregulering er en nødvendighed for at sikre dig det bedste resultat.