Usynlig tandretning med Invisalign

Invisalign i København

Usynlige skinner - så du kan smile gennem hele din behandling.

Fordele

Usynlige og diskrete skinner

Resultat

Smukt smil og velfungerende bid

Fokus

Behandling baseret på dine ønsker og behov

Behandlingstid

Mellem 6 - 24 måneder

Tilskud

Medlemmer af Sygesikring Danmark
kan få tilskud

Gratis forundersøgelse

1 times rådgivning med en specialtandlæge

Konkurrencedygtige priser

Vi bliver anmeldt 5.0
5/5

Book tid med en specialtandlæge

MH023567-1-scaled

Hvad er Invisalign?

Invisalign er verdens første gennemsigtige skinner til tandretning. Skinnerne er en innovativ og højteknologisk behandlingsmulighed, der har gjort det endnu mere attraktivt at få lavet en tandretning.

Med en usynlig tandretning reguleres tænderne til den ønskede position via en komfortabel Invisalign skinne på en nænsom, men effektiv måde.

Den gennemsigtige og næsten usynlige bøjle fra Invisalign står altså i stor kontrast til de meget tydelige togskinner, som mange forbinder med en tandretning.

Skinnerne er fremstillet af gennemsigtigt plast, der er skræddersyet så de passer til lige præcis dine tænder. Skinnerne skal udskiftes hver 7. – 9. dag.

”Faglighed og usynlige skinner sikrer god og diskret behandling”

"

MH023611-scaled

Et unikt forløb med Invisalign

Ligesom, at skinnerne er udformet, så de passer ind i dit unikke behandlingsforløb, så tilpasses antallet af skinner til hver enkelt person. Du får derfor det antal skinner, netop du har behov for. Antallet af skinner varierer, og du vil typisk få mellem 10 og 50 bøjler til din behandling. Skinnerne er alle forskellige og flytter trinvis tænderne en smule.

Vores dygtige specialtandlæger og specialuddannede personale på vores klinik i København holder nøje øje med din behandling gennem hele forløbet. På den måde kan de hurtigt rette din behandling til, hvis det bliver nødvendigt.

Hos Clearli får du altid en fast pris på din behandling med Invisalign, inden du går i gang. Din pris vil afhænge af, hvordan dine tænder ser ud, og hvordan dit bid er. Du kan læse meget mere om vores priser her. Vores behandling med Invisalign bøjle er blevet anmeldt rundt omkring.

Vælg
Invisalign
fordi

1

2

3

Derfor skal du vælge en 
usynlig skinne fra Invisalign

Invisalign-skinnerne rummer mange fordele. Da skinnen er gennemsigtig og dermed stort set usynlig, vil den ikke påvirke dit sociale liv, mens du får lavet din tandretning. Udover at være gennemsigtige, så sidder dine skinner ikke fast på tænderne. De kan derfor nemt tages af, når du skal spise.

Der er altså ingen begrænsninger, når det kommer til mad og drikke i modsætning til andre tandregulerings metoder som f.eks. togskinner, som kan begrænse dig på dette område, da noget mad kan risikere at sidde fast i din bøjle.

Du bør undgå at drikke eksempelvis kaffe med skinnerne på, da de ellers kan blive misfarvet.

Skinnerne fylder relativt lidt i munden og irriterer ikke dine slimhinder eller tunge på samme måde, som eksempelvis traditionelle togskinner gør. Med en bøjle fra Invisalign er der også fordele, når det kommer til mundhygiejne og modvirkning af gener i forbindelse med skæve tænder. Skæve tænder kan nemlig være svære at holde rene.

Skinnerne hjælper med at modvirke gener og bidrager til en god tandsundhed. Med skinnernes aftagelige funktion kan du stadig børste dine tænder, som du gjorde, før du havde skinnerne. Desuden kan skæve tænder nedsætte dit bid og tyggefunktionen og være skyld i daglige gener. En behandling med Invisalign kan hjælpe til et mere optimalt bid, som retter op på disse udfordringer.

Hos CLEARLI samarbejder vi tæt sammen med TandreguleringKBH, som vi deler klinik med på Frederiksberg i København.

Sammen har vi mange års erfaring med tandregulering.