5 trin til et smukt smil

Det er vigtigt for os at du som patient er tryg og godt forberedt på behandlingen du får hos os. Her kan du se dit forløb.

Trin 1

Forundersøgelse & 3D-scanning

Din rejse til et smukt smil begynder med en times gratis forundersøgelse, der laves af vores dygtige specialtandlæge Dr. Sornsiri Sae-Wang.

Vores behandling og rådgivning i tandregulering bygger på høj faglighed og årelang erfaring.

Vi lytter selvfølgelig til dine behov og ønsker. På den måde sikrer vi, at du føler dig tryg og fortrolig med hele behandlingsforløbet.

Vi laver en 3D-scanning af dine tænder, som er udgangspunktet for den stort set usynlige tandregulering med Invisalign®. Det hele er GRATIS og fuldstændig UFORPLIGTENDE.

MHP_Q2_5456_2
MH023030

Trin 2

Analyse og behandlingsplan

Vi sørger også for, at der bliver taget både røntgenbilleder og fotos af dine tænder og dit smil.

Med professionelle billeder af dit ansigt, dine tænder, samt røntgenbilleder af dine kæber kan vi være sikre på, at der ikke gemmer sig noget under overfladen, og at du kan føle dig fuldstændig tryg helt fra start.

Sammen med den komplette 3D-scanning af dine tænder lægger du sammen med vores erfarne specialtandlæge en skræddersyet behandlingsplan til lige præcis dine tænder.

Med en 3D-scanning kan vi fremstille en simulering af, hvordan dine tænder vil rykke sig fra nu og til dit perfekte smil. Så du kan rent faktisk se, hvordan dine tænder og dit fremtidige smil kommer til at se ud.

Dr. Wang er uddannet specialtandlæge og har årelang erfaring i tandregulering. Han kan derfor forudsige og kontrollere hvert enkelt skridt i behandlingsplanen, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Simuleringen af dit fremtidige perfekte smil sender vi til dig – alt du skal gøre at sige GO! og nyde rejsen

Trin 3

Din første skinne

Med dokumentationen i orden er du nu klar til at få dine allerførste Invisalign skinner. For at sikre dine tænder flytter sig sammen med skinnerne, er der ofte behov for, at vi sætter nogle attachments på dine tænder.

Attachments er små plastik ”dutter”, der sidder direkte på dine tænder. De hjælper Invisalign skinnerne med at flytte på dine tænder. Det er fuldstændig smertefrit og stort set usynlige.

Hver skinne retter dine tænder med omkring 0,2 – 0,3 mm. For at opnå de hurtigste og mest effektive resultater skal du være opmærksom på, at det kræver, at du anvender skinnen i minimum 22 timer i døgnet.

84TandreguleringKBH.April.2021.UredigeretContent_G2I2295

Trin 4

Kontrol af behandling

Gennem hele forløbet holder vores dygtigt specialuddannede personale øje med din behandling. Derfor kommer du til løbende kontrol hos os. Hvor mange, afhænger af antallet af skinner.

Løbende kontrol af dine tænder under behandlingsforløbet er meget vigtigt. Vi sikrer, at dine tænder rykker sig som planlagt i forhold til din behandlingsplan. Skulle der opstå afvigelser, kan vi nemt og hurtigt komme tilbage på sporet. I sidste ende er det løbende kontrol af tænderne, der sikrer, at vi kommer i mål med dit perfekte smil.

59TandreguleringKBH.April.2021.UredigeretContent_G2I1946

Trin 5

Et sikkert smil

Nu er du færdig med behandlingen og kan nyde dit velfortjente nye smil. Tænderne rykker sig desværre hele livet. For at undgå, at du skal sige farvel til dit nye perfekte smil, er det nødvendigt at fastholde resultatet. Det gør vi med en lille tråd på indersiden af tænderne i undermunden og en usynlig skinne til både over- og undermund, som du skal sove med om natten. Det er fuldstændig smertefrit, og tråden er ikke synlig, når du gerne vil vise dit nye smil frem.

Så nu kan du være sikker på, at du vågner op med det samme flotte smil hver dag resten af livet. Vi afslutter din rejse mod det perfekte smil præcis som den startede – nemlig med en 3D-scanning og en række professionelle billeder af dine tænder.

Nu har du endelig fået smilet, du har drømt og det vil vi rigtig gerne dokumentere.

10TandreguleringKBH.April.2021.UredigeretContent_G2I0215

På gensyn

Selvom du nu roligt og trygt kan smile flot nu, er vi alligevel ikke helt klar til at sige farvel. Vi vil gerne være helt sikre på, at dit smil er kommet for at blive, og derfor laver vi en kontrol af dine tænder både én måned og seks måneder efter afslutning af din behandling.

På den måde er vi sikre på, at du beholder det veltjente resultat, samt at du fortsat kan føle dig tryg og tilfreds med dit nye og sikre smil.