Cases

Alle vores patienter er unikke. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi sammen med dig lægger en plan for din behandling.

Vi er til for at sikre den rigtige behandling for dig, så du trygt kan smile dig gennem hele processen. Herunder kan du læse nogle eksempler på behandlinger vi har hjulpet med:

MH023576

Udtalelser

Marianne

48 år

”Som ung havde jeg overbid og har haft hele møllen – både togskinner og ganebøje med træk. Så det var jeg ligesom færdig med og ønskede slet ikke igen. Men det var først hos Wang, at jeg blev tilbudt usynlige skinner, da han havde fagligheden til at kunne hjælpe mig. Jeg føler mig helt tryg ved ham. Jeg havde ikke turdet få rettet tænder, hvis der ikke stod en specialtandlæge bag ved og vidste, hvad der foregik. Fagligheden er altafgørende for mig, og hos CLEARLI har jeg følt mig i fuldstændig trygge hænder hos specialtandlæge Wang.”

Renee

27 år

”Min alder taget i betragtning ønskede jeg bare ikke togskinner. Det er alt for synligt med det metal på tænderne. Og jeg ønsker ikke 130 spørgsmål fra alle om mine tænder. Så, at man helt usynligt kan få rettet tænder, er fantastisk. Derfor valgte jeg de usynlige skinner/Invisalign, så ingen kan se, jeg er i behandling. Og så er de lige til at tage af, når jeg skal spise og drikke. Det er bare den nemmeste behandling med et flot resultat.”

Sophie

18 år

”Jeg var rigtig ked af, hvordan mine tænder så ud – jeg syntes, de var meget skæve. Men jeg ville ikke have folk skulle se, jeg var i behandling. De usynlige skinner/Invisalign er så smarte og en meget flottere behandling – nærmest elegante – ingen kan se dem. Så det valgte jeg. Det betyder meget for mig, at Wang er en specialtandlæge uddannet i at rette tænder. Jeg tror ikke, at jeg havde valgt CLEARLI, hvis der ikke var en specialtandlæge i klinikken. Det har fået mig og mine forældre til at føle os helt trygge.”

Helle

51 år

”Jeg hørte om usynlige skinner hos min praktiserende tandlæge, og derefter blev jeg henvist til den klink, som de bruger. Jeg var ikke overbevist om denne reguleringsmetode, før jeg mødte Specialtandlæge Wang hos CLEARLI. Først efter mødet med Wang tog jeg beslutningen om at få foretaget reguleringen. Jeg følte, at hans kompetencer og selve behandlingsforløbet virkede trygt og professionelt. Det, at Wang var uddannet specialtandlæge, var en af årsagerne til, at jeg valgte CLEARLI.”

Adam

37 år

”Før havde jeg svært ved at smile på grund af voldsom store mellemrum på over- og undertandsæt. Det er nu nogle måneder siden mit behandlingsforløb hos Dr. Wang og hans super dygtige klinikassistent, Christina. Nu er det svært ikke at smile til folk, som jeg møder i hverdagen. Specialtandlæge Wang satte en ære i at hjælpe mig med mine skæve tænder. Det er ikke bare en forretning for ham eller personalet. Wang og hele klinikken ønskede virkelig at hjælpe mig med at få det bedst mulige resultat. Jeg følte mig så tryg hele vejen.”