Invisalign pris, der passer til dit behov

Hos os betaler du selvfølgelig kun for den Invisalign behandling, du har behov for – hverken mere eller mindre.

Hvad koster Invisalign?

Invisalign koster mellem kr. 25.000,- og kr. 48.000,- hos Clearli.
Dette er inkl. alle skinner, kontrolbesøg og retention for at fastholde dit flotte resultat. Vores priser og behandlingsforløb er helt transparente, og du får altid en fast pris inden du går i gang, så du ved, hvad du kan forvente.

Den konkrete pris for invisalign afhænger af, hvad dit individuelle behov er.

Hvis du skal have rettet mindre skævheder af kosmetisk karakter, er Invisalign forløbet kortere. Her vil der typisk være behov for færre skinner og kontrolbesøg, hvorfor prisen også vil være lavere, end hvis du skal igennem et større forløb for at rette moderate eller større skævheder i tænderne.

Ønsker du en konkret pris på din Invisalign behandling, kan du booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Hos Clearli sikrer vi, at du får det rigtige behandlingsforløb med en usynlig bøjle – til den rigtige pris.

Få en fast pris på din Invisalign behandling

Under den gratis forundersøgelse får du altid en fast pris på din Invisalign behandling, så du ved, hvad det kommer til at koste, inden du går i gang.

Prisen afhænger af, hvordan dine tænder ser ud, og hvordan dit bid er. Til forundersøgelsen vurderer vi, hvilket forløb, du skal igennem for at få det bedste resultat.

Derfor er vores priseksempler herunder blot en indikation. Vi kan først give dig en endelig pris i forbindelse med vores uforpligtende forundersøgelse med en af vores specialtandlæger.

Hos os har du mulighed for at få en afdragsordning på Invisalign, hvis du har behov for det.

52TandreguleringKBH.April.2021.UredigeretContent_G2I1734

Er du i tvivl om dit behov?

Få en gratis forundersøgelse

Ønsker du at få en konkret pris på dit Invisalign forløb, eller vil du høre mere om mulighederne for tandregulering med Invisalign?

Hos Clearli får du en times gratis forundersøgelse med en af vores specialtandlæger. Sammen lægger I en plan for den behandling, der passer bedst til dine behov og ønsker. Til denne undersøgelse kan vi også give dig din konkrete pris på Invisalign behandlingen.

Med den nemme booking på vores hjemmeside er du kun få klik væk fra en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

MH023030

Afdragsordning på Invisalign behandling

Hos os har du mulighed for at få en afdragsordning til Invisalign behandlingen, hvis du har behov for det.

Med en fleksibel afdragsordning, kan du dele betalingen af din Invisalign behandling op. På den måde kan du starte tandreguleringen med Invisalign og betale den løbende.

Hos Clearli er der ingen skjulte omkostninger ved Invisalign behandlingen.

Tilskud til Invisalign

Det er muligt at få tilskud til Invisalign eller andre tandreguleringer med usynlig bøjle, hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”.

Tilskuddet afhænger af, hvilken gruppe, du er i, men det er muligt at få dækket op til 15% af behandlingen.

Fleksibel betalingsordning

Hos os er det muligt at få en afdragsordning, hvis du har behov for det. Vi tilbyder fleksibel betalingsordning fra 500 kr. om måneden.

Invisalign behandling af specialtandlæger

CLEARLI rådgiver om alle typer tandreguleringsbehandlinger. Ved vores gratis og uforpligtende forundersøgelse, får du svar på, hvilken type behandling, der passer til dig, også selvom det ikke er en behandling med de usynlige skinner fra Invisalign.

Vores Invisalign behandling og rådgivning i tandregulering bygger på høj faglighed og årelang erfaring hos vores specialtandlæger og specialuddannede personale.

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker og behov. Sammen lægger vi en plan for behandlingen, der ikke er til at se undervejs – for Clearli bruger kun usynlige bøjler af bedste kvalitet, så du trygt kan smile gennem hele processen.

Vi mener, at høj faglig viden om tandregulering er en nødvendighed for at sikre dig det bedste resultat.

Derudover tilbyder vi gode priser på Invisalign behandlingen, samt en fleksibel afdragsordning.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til tidsbestillingen, pris eller andet relateret til vores Invisalign behandlinger.