Invisalign pris der passer til dit behov

Hos os betaler du selvfølgelig kun for den Invisalign behandling, du har behov for – hverken mere eller mindre.

Du får altid en fast pris på din Invisalign behandling, inden du går i gang.

Prisen afhænger af, hvordan dine tænder ser ud, og hvordan dit bid er.

Derfor er vores priseksempler blot en indikation.  Vi kan først give dig en endelig pris i forbindelse med vores gratis og uforpligtende forundersøgelse med en af vores specialtandlæger.

Hos os har du mulighed for at få en afdragsordning, hvis du har behov for det.

52TandreguleringKBH.April.2021.UredigeretContent_G2I1734

Priser

For at sikre, at du får en fair pris på din Invisalign behandling, vil prisen på din behandling altid afspejle dit unikke behov.

En times gratis forundersøgelse

Du får en times gratis forundersøgelse med en af vores specialtandlæger. Sammen lægger I en plan for den behandling, der passer bedst til dine behov og ønsker. Og du kender altid prisen, inden du går i gang med behandlingen.

Med den nemme booking på vores hjemmeside er du kun få klik væk fra en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

MH023030

Fleksibel betalingsordning

Hos os er det muligt at få en afdragsordning, hvis du har behov for det. Vi tilbyder fleksibel betalingsordning fra 500 kr. om måneden.

CLEARLI rådgiver om alle typer tandregulerings behandlinger. Ved vores gratis og uforpligtende forundersøgelse, får du svar på, hvilken type behandling, der passer til dig, også selvom det ikke er en behandling med de usynlige skinner fra Invisalign.

Vores Invisalign behandling og rådgivning i tandregulering bygger på høj faglighed og årelang erfaring hos vores specialtandlæger og specialuddannede personale.

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker og behov. Sammen lægger vi en plan for behandlingen, der ikke er til at se undervejs – for Clearli bruger kun usynlige bøjler af bedste kvalitet, så du trygt kan smile gennem hele processen.

Vi mener, at høj faglig viden om tandregulering er en nødvendighed for at sikre dig det bedste resultat.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til tidsbestillingen, pris eller andet relateret til vores Invisalign-behandlinger.