Afdragsordning på Invisalign

Del din betaling op i mindre bidder.

Få Invisalign med afbetaling

Hos Clearli betaler du først, når du får udleveret din første Invisalign-skinne, og i tillæg tilbyder vi en fordelagtig og sikker betalingsordning, hvor vi deler din betaling op i mindre bidder.

Din gratis konsultation med vores specialtandlæge, materialeoptagelse og udarbejdelse af din behandlingsplan bliver færdiggjort før din betaling starter. Det har vi valgt, så du kan føle dig tryg i processen.

MH023576-scaled

Vi er bevidste om, at en tandregulering kan være en afgørende ekstra post i budgettet, og derfor har vi valgt, at tilbyde en afdragsordning på Invisalign, så du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Her kan du dele dine betaling op i en udbetaling på 50% og resten op i mindre bidder over 12 måneder.

Udbetaling betales som sagt først, når du får din første Invisalign-skinne.

Da vores afdragsordning er rente- og gebyrfri, betaler du kun det, du er blevet tilbudt ved din første konsultation med vores specialtandlæge. Hverken mere eller mindre.

Kan man få tilskud til Invisalign?

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen danmark, kan du altid opnå tilskud til dine aligner-behandlinger. Din forsikring vil således give tilskud til indledende konsultation, materialeoptagelse og retentionsapparatur.

Ligeledes vil antallet af aligners påvirke det samlede tilskud, du kan opnå, og derfor kan det variere. Men man kan forvente et tilskud op til 15% af den samlede behandlingspris.

Dit tilskud vil være stort set identisk uafhængig af, hvilken gruppe du er medlem af, og vil ligeledes være uafhængigt af om dit behov er af funktionel eller kosmetisk karakter.

MH023497-scaled-1

Tilskud til tandregulering

Dit behov Fra pris Tilskud fra Sygeforsikringen "danmark"*
Gruppe 5
Gruppe 1
Gruppe 2
Minimalt behov

25.000,-

3.780,-
3.780,-
3.780,-
Mildt behov

30.000,-

4.280,-
4.280,-
4.280,-
Moderat behov

38.000,-

5.280,-
5.280,-
5.280,-
Svært behov

48.000,-

5.780,-
5.780,-
5.780,-

*Endelig tilskud baseret på konkret behandling kan variere.

Fritvalgsordning – vælg en private specialtandlæge

I Danmark kan man fravælge den kommunale tandpleje hvis man er under 21 år, og i stedet få lavet sin tandregulering hos en privat specialtandlæge.

Afhæng af alder kan du opnå 65% – 100% tilskud fra kommunen. Hvis du er interesseret, så hjælper vi gerne med at forklare processen.

Fleksibel betalingsordning

Hos os er det muligt at få en afdragsordning, hvis du har behov for det. Vi tilbyder fleksibel betalingsordning fra 500 kr. om måneden.