FAQ

Vi har prøvet at besvare de spørgsmål som du måske går og overvejer inden at få Invisalign. Kontakt os gerne ved yderligere spørgsmål.

FAQs

Prisen for en Invisalign-behandling afhænger af, hvor meget dine tænder skal rettes. Hos CLEARLI vil vi gerne sikre dig et trygt og forudsigeligt behandlingsforløb. Et forløb varierer i pris fra mellem 28.000 DKK til 48.000 DKK alt efter dine ønsker, og hvor langt et forløb dine tænder har behov for.

Når du besøger os ved en gratis forundersøgelse, giver vi dig et overslag over, hvad din behandling kommer til at koste. Du er altså sikker på at kende prisen, inden du går i gang med behandlingen.

Tandretning med Invisalign® fungerer som en serie af usynlige skinner, der gradvist retter på tænderne. Du starter med din første skinne og skifter derefter til en ny skinne cirka en gang om ugen. Den nye skinne er en smule justeret i forhold til den gamle, og derfor vil dine tænder rykke sig i takt med, at du skifter skinner.

For os er det vigtigt, at følge din udvikling, og derfor anbefaler vi kontrolbesøg hver 6.-8. uge.

Nej, det kan man ikke. Vi bruger stort set usynlige skinner, så du kan trygt smile igennem hele behandlingsforløbet.

Nej, det skal du ikke. Dine skinner sidder ikke fast på tænderne. De kan derfor nemt tages af, når du skal spise. Der er altså ingen begrænsninger, når det kommer til mad og drikke i modsætning til andre tandreguleringsmetoder som f.eks. togskinner, som kan begrænse dig på dette område, da noget mad kan risikere at sidde fast i bøjlen.

Det anbefales at tage skinnen af, når du drikker kaffe, da den kan misfarve skinnen.

For at opnå de hurtigste og mest effektive resultater skal du være opmærksom på, at det kræver, at du anvender skinnen i minimum 22 timer i døgnet.

Attachments er små plastik dutter, der sættes midlertidigt fast på overfladen af dine tænder. De fungerer som holdepunkter for den usynlige skinne og sørger for at tænderne rykker sig sammen med skinnerne.

Man sliber på tænderne for at skabe den nødvendige plads mellem tænderne og samtidigt sikre et så æstetisk resultat som muligt. Hos CLEARLI vil specialtandlægen imidlertid lave din behandlingsplan, så vi minimerer slibning for at skåne dine tænder mest muligt.

Det afhænger helt af dit behov. Normalt anbefaler vi, at man går med hver skinne 1 uge, hvorefter den skiftes. En skinnebehandling med 24 skinner vil derfor tage ca. 6 måneder.

Hos CLEARLI anbefaler vi at lave mindre justering per bøjle, da vores specialtandlæger vurderer, at det giver det bedste resultat. Det er vigtigt, at du altid har en frisk skinne på. Så du typisk skulle skifte skinne ca. 1 gang om ugen.

Book en times gratis forundersøgelse, hvor vores specialtandlæge vurderer om skinner kan opfylde netop dit behov. Hvis det ikke er muligt kan vores specialtandlæge anvise alternative løsninger, hvor man evt. kombinerer skinnebehandling med andre behandlingsformer.

Ja – ved at lave lidt “gymnastik” med dine tænder. Det forgår ved, at du tygger på dine “Chewies” i samlet ca. 1-2 timer dagligt. Det flytter tænderne hurtigere og behandlingen bliver mere effektiv.

Stadig lidt i tvivl?