Diskret tandretning med usynlig bøjle

Drømmer du om et smukt smil, men ønsker du ikke at gå med synlige metalbøjler?

Hos CLEARLI er vi specialtandlæger og specialiserer os i moderne tandregulering med usynlig bøjle (aligners). Denne revolutionerende behandlingsmetode er et diskret alternativ til traditionel tandregulering. Med usynlige bøjler får du en serie af gennemsigtige plastikskinner, der er skræddersyet til dine tænder.  

Med den nyeste teknologi indenfor tandregulering og dybdegående viden fra specialtandlæger sikrer vi , at du opnår det smil, du altid har drømt om, på en komfortabel og næsten usynlig måde. Uanset om du ønsker en mindre justering eller en komplet tandretning med usynlig bøjle, er CLEARLI det rette valg for dig.

Usynlig tandregulering af alle tandstillings-problemer

Tandregulering med usynlige bøjler er ikke kun for dig der ønsker en kosmetisk tandretning. Denne behandlingsmetode kan anvendes til at rette alle former for tandstillinger.
Dette gælder alt fra tætsiddende tænder og store mellemrum til overbid og underbid.

Med en usynlig bøjle får du en skræddersyet løsning, der bekvemt  retter dine tænder, så du opnår det ønskede resultat.

Hver gennemsigtig bøjle er designet til at passe perfekt til dine tænder, hvilket sikrer komfort og effektivitet gennem hele behandlingsforløbet.

Dog er tandsæt og kæber forskellige, og det er ikke alle der egnede til behandling med usynlig bøjle (Invisalign). Book derfor en gratis konsultation med en af vores specialtandlæger, som kan rådgive om alle tandreguleringsmetoder, og hvad der er bedst for dig.

MHXS5950 (1)

Hvad er fordelene ved usynlig bøjle?

Hvordan fungerer usynlig tandregulering?

Usynlig tandregulering, som f.eks. Invisalign®, er baseret på en serie af skræddersyede, gennemsigtige plastikskinner. Disse skinner er designet til gradvist at flytte dine tænder til den ønskede position.  

En tandregulering med usynlige skinner hos CLEARLI begynder med en grundig forundersøgelse hos vores specialtandlæge, hvor vi laver en 3D-scanning af dine tænder.

Herved får vi et nøjagtigt billede af dine tænders nuværende position og dit sammenbid. På baggrund af denne scanning laver vores specialtandlæge en behandlingsplan og computersimulering tilpasset dine ønsker og behov. 

MHP_2022_Q3_0043 (1)

Gode råd

Pleje og vedligeholdelse af din usynlige bøjle

Det er en god ide, at sørge for at vedligeholde dine usynlige bøjler løbende. Derudover er det afgørende for at sikre effektiviteten af behandlingen. Her er vores bedste tips til god vedligeholdelse:

Hvorfor vælge CLEARLI til din usynlige tandregulering?

Hos CLEARLI er vi specialtandlæger, og vores primære fokus er at sikre, at du modtager den mest professionelle og fagligt baserede tandregulering med usynlig bøjle. Med avanceret teknologi og en dybdegående forståelse for tandregulering, står vores specialtandlæger klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen. 

Vores team består af erfarne specialtandlæger og specialuddannet personale, der alle arbejder med et fælles mål: At skabe et trygt behandlingsforløb med sikkerhed for et flot resultat uden gener. 

59TandreguleringKBH.April.2021.UredigeretContent_G2I1946

Har du flere spørgsmål om usynlig bøjle? 

Vi ved, at beslutningen om at få tandregulering kan være stor. Derfor er vores team altid klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem hvert trin i processen.  

Uanset om du er nysgerrig efter, hvordan usynlig tandregulering fungerer, eller du ønsker at kende til finansieringsmuligheder, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for en gratis konsultation og få 1:1 rådgivning af vores specialtandlæge om usynlig tandregulering.